RO
EN

AZTEC Automation

Suntem o echipa specializata in automatizari industriale, cu o viziune de viitor pentru industrie, pentru care construim solutii software pentru controlul complet automat. Lucreaza cu noi si obtine procese de productie complet automate.

Contacteaza-ne

AZTEC Automation, furnizor de solutii software pentru automatizari industriale

Compania AZTEC Automation cu sediul in Brasov, a fost infiintata in anul 2017 cu capital integral privat, avand ca obiectiv principal de activitate crearea de solutii software pentru automatizari industriale.

AZTEC Automation a fost creat din dorinta de a participa la automatizarea completa a industriei prin oferirea de servicii de programare si produse software. Am observat o tendinta de inlocuire a proceselor de productie manuale si semiautomate cu procese complet automatizate in industrie, ca raspuns la dificultatea gasirii de forta de munca si la nevoia acoperirii unei productii crescute. Credem ca acesta va fi viitorul spre care industria se indreapta si vrem sa participam la faurirea lui.

Misiunea noastra este sa oferim industriei programe informatice cu care sa automatizeze cat mai complet procesele industriale, pentru o productie mai mare, mai rapida si mai sigura.

In anul 2019 am obtinut certificare ISO de calitate:
• Sistem de Management al Calitatii SR EN ISO 9001/2008

Adrian Caziuc
Director General AZTEC Automation

AZTEC Automation, la inceputuri

In 2017 am inceput cu o echipa mica si dornica de a crea visul automatizarilor complete, avand dorinta de a construi proiecte complexe si de a gasi cat mai multi oameni talentati. Am creat proiecte realizate marea majoritate pe platforma SIEMENS si o foarte mica parte pe platforma OMRON. Am reusit sa avem parte de oameni care au crezut in capacitatile noastre profesionale si ne-au incredinteze proiecte mari si scumpe, din care am invatat metoda de abordare a unor astfel de proiecte cat si lucrul cu tehnologii noi.

Acum ne adaptam

In anii de activitate de pana acum am inteles ca trebuie sa ne adaptam noilor tehnologii pentru a lucra in proiecte cat mai diverse. Astfel, pe langa SIEMENS, ne-am familiarizat cu Allen Bradley, Schneider, Honeywell, ABB, Zenon. Ne dorim sa invatam in continuare si sa nu ne limitam doar la ce stim. Consideram ca acesta este un atu cu care venim in plus fata de ceilalti si vrem sa dam incredere clientilor ca ii putem ajuta indiferent de cerintele pe care le vor avea.
Tocmai din acest motiv le cerem oamenilor cu care lucram sa aiba capacitatea de invatare continua. Vrem sa avem programatori capabili sa dezvolte programe pe cat mai multe platform si pentru asta am infiintat un serviciu de scolarizare in domeniul automatizarilor industriale.

Catre infinit si dincolo!

Activitatile pe care noi le desfasuram sunt cele de programare si proiectare. Am decis sa oferim doar servicii din aceasta zona pentru ca asta stim cel mai bine sa facem. Pentru a intregi gama de servicii am ales ca pentru viitor sa ne indreptam atentia asupra urmatoarelor activitati:
• Adaugam platforme noi de automatizare in portofoliul nostru si cat mai multe solutii pentru procese de productie.
• Extindem serviciile de programare si in alte domenii.
• Dezvoltam programe noi de scolarizare pentru programare si proiectare electrica.

Clienti

30

multumiti

Crestere

50%

anuala

Proiecte

50

dezvoltate pentru industrie

Platforme

5

de automatizare

Viziunea

Sa aducem automatizare completa in industrie.

Misiunea

Sa oferim industriei solutii software care sa automatizeze cat mai complet procesele de productie.

Obiective

• Dezvoltarea solutiilor software de automatizare folosind cat mai multe dintre platformele software existente.
• Stabilirea de parteneriate cu firme producatoare de utilaje si instalatii automatizate din Romania si din strainatate.
• Recrutarea oamenilor foarte talentanti in domeniul programarii care au capacitatea de invatare continua.
• Dezvoltarea de programe de scolarizare in domeniul automatizarilor industriale pentru incepatori si avansati.

De ce sa lucrezi cu AZTEC Automation?

Suntem specializati in programarea industriala avand o experienta indelungata in crearea de software pentru industrie.
Fiind activitatea noastra principala, lucrand cu noi, beneficiezi de un serviciu specializat ce raspunde la nevoile tale de automatizare si te ajuta sa te concentrezi pe activitatea ta principala.

Dezvoltam software industrial pe aproape toate platformele de automatizare.
Indiferent de producatorul de echipamente de automatizare, lucrand cu noi, vei putea obtine automatizarea de care ai nevoie.

Avem experienta in construirea proiectelor de dimensiuni mari.
Iti oferim experienta noastra in construirea de proiecte mari si complexe, ca tu sa ai un partener de incredere in derularea proiectelor.

Colaboram cu oameni specializati atunci cand noi nu ne descurcam.
Pentru proiectele speciale aducem in echipa cei mai buni oameni din industrie care sa ne ajute cu dezvoltarea, garantand astfel succesul finalizarii proiectelor contractate.

Ce primesti in plus daca lucrezi cu noi?

Consultanta de specialitate pre si post implementare
Discutand cu noi iti clarifici nelamuririle legate de solutia tehnica, de tehnologia folosita si despre problemele intampinate.

Asistenta tehnica dupa implementare
Finalizarea unui proiect nu inseamna ca nu ne mai cunoastem. Iti suntem alaturi pentru minimum 1 an de zile pentru ca tu sa ai la cine sa apelezi daca ceva nu merge bine.

Interventie de la distanta asupra programelor de automatizare
Pentru orice probleme apar in programele tale de automatizare ne conectam de la distanta ca sa te ajutam sa le rezolvi. Iti oferim conectarea la internet pe care sa o folosesti atunci cand ai nevoie.

Scolarizarea personalului tehnic
Ne intereseaza ca oamenii de mentenanta sa poata interveni repede si cu cunostinte asupra instalatiilor si pentru asta vrem sa ii scolarizam pentru a depana problemele punctuale care pot aparea.

Echipa de management

Adrian Caziuc

Director General

adrian.caziuc(at)aztecautomation.ro

Alexandra Caziuc

Director Vanzari

alexandra.caziuc(at)aztecautomation.ro

Descarca prezentarea generala a firmei