RO
EN

Scolarizare in automatizari industriale

Oferim invatare continua si specializare pentru persoanele care doresc sa activeze in domeniul automatizarilor industriale.

Contacteaza-ne

Facilitam accesul personalului tehnic la invatarea continua

Dorim sa pregatim oameni specializati in domeniul automatizarilor industriale, cu accent pe programare. Cunoasterea mediilor si limbajelor de programare specifice industriei ajuta la crearea de aplicatii industriale automatizate. Pe langa acestea, cunoasterea echipamentelor de automatizare, actionari electrice, senzori, PLC-uri, etc. largeste capacitatea de intelegere si de creare a aplicatiilor. Rolul nostru este de a arata si a invata cum se face, de a crea experiente, persoanelor care doresc sa activeze in domeniul automatizarilor industriale.
Pentru a veni in sprijinul cat mai multor persoane am creat 3 cursuri, diferentiate de nivelul de cunostinte si aplicabilitate.

Cursul pentru STUDENTI: este un curs dezvoltat de AZTEC Automation pentru studentii de la facultatile de Mecatronica, Automatica si Inginerie Electrica cu scopul de a face usoara tranzitia de la mediul educational la mediul industrial. Ne dorim ca studentii sa capete experienta necesara pentru obtinerea unui loc de munca in domeniu.

Cursul pentru personalul de MENTENANTA: este un curs dezvoltat de AZTEC Automation in parteneriat cu FESTO pentru personalul de mentenanta din fabrici. Rolul acestui program este de a-i familiariza pe oamenii de mentenanta cu automatizarile cu PLC Siemens. Exista 3 niveluri: BAZA, pentru electricieni si electromecanici, MEDIU, pentru cei care au cunostinte minime de programare si AVANSAT, pentru cei care au cunostinte mai avansate de programare si sunt nevoiti sa faca modificari in programe.

Cursul de AUTOMATIZARI INDUSTRIALE: este un curs dezvoltat de AZTEC Automation care se adreseaza inginerilor din domeniul automatizarilor industriale si care isi propune sa ii specializeze pe acestia in automatizarea proceselor industriale.

Cursuri

10

de mentenanta sustinute

Cursuri

5

de dezvoltare sustinute

Cursanti

80

scolarizati

Studenti

10

pregatiti pentru industrie