RO
EN

Solutii software pentru industria automotive

Un set de aplicatii de automatizare pentru controlul proceselor de productie din industria automotive.

Contacteaza-ne
Control automat colaborativ

Pentru procesele in care prezenta oamenilor este de nelipsit, aplicatiile de automatizare pe care le construim colaboreaza cu acestia prin mesaje si imagini, fiind necesar urmarea unor pasi de lucru. Operatiile facute de oameni sunt verificate de aplicatie inainte de a incepe procesul de productie pentru a preintampina erori.

Independenta in productie

Pentru procesele in care prezenta oamenilor poate fi inlocuita, aplicatiile de automatizare pe care le construim pot sa preia controlul robotilor si sa realizeze procesul de productie fara un control extern suplimentar. In astfel de cazuri se realizeaza o optimizare a productiei in termeni de timp, cantitate si calitate.

Interconectare si trasabilitate

Obtinerea unui produs finit necesita mai multe procese de productie si pentru aceasta am dezvoltat aplicatii care sa comunice cu utilajele de productie, sa realizeze o trasabilitate a proceselor, sa urmareasca fluxul de productie si sa informeze personalul de supervizare despre starea proceselor.

Un set de aplicatii de automatizare pentru controlul proceselor de productie din industria automotive

Aplicatiile create pentru industria automotive urmaresc 2 directii: siguranta procesului de productie atat pentru personalul uman cat si pentru produsele create si inlocuirea proceselor manuale si semiautomate cu procese complet automatizate si independente.

Siguranta in productie

Ne intereseaza ca aplicatiile pe care le construim sa produca piese perfect functionale si sigure si sa protejam integritatea fizica a operatorilor umani. Ca sa putem realiza acestea am creat aplicatii care verifica dupa fiecare pas de productie corectitudinea operatiilor, comunica cu operatorii umani despre operatiile pe care le au de facut si modul in care trebuie sa le faca si se asigura ca orice operatie se realizeaza in siguranta pentru operator. Solutia tehnica pentru acest domeniu se extinde dincolo de programele software si ne implicam si in oferirea de consultanta in designul mecanic ca nevoile de siguranta sa fie indeplinite.

Consultanta in crearea de solutii sigure in exploatare
Aplicatiii de verificare a operatiilor
Aplicatii de control a proceselor de productie
Comunicare cu operatorii umani pentru un proces de productie colaborativ

Control automatizat independent

Trecerea la un proces de productie complet automatizat este o solutie la nevoia de munca calificata si imbunatatirea productiei. Aplicatiile pe care le construim pot gestiona inlocuirea operatorilor umani cu roboti, adaptand modul de comunicatie, modul de lucru, extinderea controlului si pot functiona independent de interventia umana, comunicand constant starea utilajului catre un dispecerat.

Aplicatii de interfatare cu roboti industriali
Aplicatii de control automatizat
Transferul de date catre dispecerat

Interconectare si trasabilitate

Cascadarea proceselor de productie duce la nevoia unei comunicatii intre utilaje si la trasabilitatea pieselor produse. Aplicatiile create construiesc modalitati de comunicatie intre utilaje create pe platforme similare si pe platforme diferite, traseul pieselor in procesul de productie folosind coduri de bare sau coduri QR si punerea la dispozitie a datelor platformelor software de gestiune.

Aplicatii de comunicatie industriala
Aplicatii software pentru trasabilitate
Conectare cu software de gestiune

Vrei sa automatizezi statiile produse cu software-ul nostru?

+