RO
EN

Solutii software pentru statiile de comprimare gaz

Control complet automatizat cu functionare independenta si monitorizare de la distanta a statiilor de comprimare gaz.

Contacteaza-ne
Siguranta in operare

Conceput ca un sistem complet automatizat, da posibilitatea operatorilor din dispecerat si din camp sa sa faca manevre in statie in mod colaborativ, cu monitorizare permanenta si izolare rapida in caz de avarii.

Eficienta crescuta

Eliminandu-se operatiile manuale de manevrare in camp, toate actionarile se fac mult mai repede si mai sigur. Trecand la un mod de functionare complet automatizat, statiile opereaza in mod independent reducand timpii de operare.

Interventie mai rapida

S-a creat posibilitatea de interventie din dispecerat local, dispecerat national si de la distanta. Operatorii sunt anuntati 24/24 despre locul in care s-a produs defectiunea si pot intervenii rapid.

Control complet automatizat cu functionare independenta si monitorizare de la distanta

Controleaza complet automatizat distributia de gaz in statiile de comprimare a gazului. Bazat pe reguli stricte de functionare monitorizeaza starile si comanda scenarii de operare independent de operatorii umani. Faciliteaza urmarirea de la distanta a procesului si interventia rapida in caz de avarii.

Controleaza procesele de distributie a gazului in statie

Aplicatia masoara temperatura si presiunile gazului din instalatie si stabileste traseul de distributie a gazului in functie de scenarii de operare.

Masurare parametri ai gazului
Citirea starilor instalatilor
Comanda echipamentelor de distributie

Supravegherea avariilor

Printr-o aplicatie dedicata si independenta de cea de control, sunt supravegheate toate echipamentele de distributie. La aparitia unei avarii, pe baza unui scenariu cauza-efect se trece statia in modul de avarie si sunt luate masuri de izolare.

Monitorizarea starilor echipamentelor de actionare si masura
Actionarea in functie de scenarii cauza-efect
Izolarea statiei
Raportarea avariilor aparute

Monitorizare, control manual si raportare

Monitorizarea si controlul manual de catre operatori se realizeaza prin aplicatii grafice destinate dispeceratelor locale. Prin conexiuni securizate se transmit date catre dispeceratul central si catre aplicatii de tip web.

Interfata grafica de monitorizare si control
Structuri de date pentru transmitere la distanta
Stabilirea drepturilor de comanda
Raportarea starilor si consumurilor

Vrei sa automatizezi statiile produse cu software-ul nostru?

+