RO
EN

Solutii software pentru producerea energiei verde din hidrocentrale

Productie de energie verde fara nevoia de interventie umana, cu control automatizat independent.

Contacteaza-ne
Functionare fara operatori

Aplicatia de automatizare a hidrocentralelor este capabila sa controleze in mod independent functionarea fara a fi necesara operarea de catre o persoana. Controleaza procesul de producere a energiei electrice conform logicii de functionare stabilite si nu necesita interventie suplimentara.

Productie optimizata

Procesul de productie fiind complet automatizat, prin aplicatia de control se pot face reglaje optime pentru productia cantitatii de energie electrice dorite folosind o cantitate de apa cat mai mica. Exista 3 moduri de lucru si posibilitatea interconectarii cu alte centrale aflate pe acelasi curs de apa.

Monitorizare si control de la distanta

Atunci cand vorbim de un numar mare de centrale sa poti sa le urmaresti pe toate in timp real dintrun singur loc este foarte important. Prin aplicatia de comunicatie vizualizarea si controlul sunt usor de realizat. Se poate interveni in depanare si mentine controlul asupra mentenantei.

Productie de energie verde fara nevoia de interventie umana

Crearea unui software pentru automatizarea independenta este cel mai bine exprimata prin aceasta aplicatie care functionaeaza foarte bine fara interventie umana. Se stabilesc prin comunicatie de la distanta necesarul de energie dorit si programul face ajustarile neceare pentru o productie optima, comunicand dispeceratului starea procesului.

Productie in conditii de siguranta

Productia de energie verde prin hidrocentrale implica asigurarea protectie mediului si a retelei de energie electrica. Aplicatia masoara debitul de apa si parametri retelei electrice si ajusteaza procesul ca productia sa fie cea dorita fara a introduce perturbatii.

Masurare debite si nivel de apa
Masurare parametri ai retelei
Productie de energie la parametri ceruti

Comunicatie la distanta

Operarea hidrocentralelor se face de la dispeceratul central unde, prin aplicatii de comunicatie, se primesc informatii despre starea hidrocentralelor si se trimit comenzi. Operarea este una minimala, ca stabilirea necesarului de energie electrica, sau a modului de functionare sau comenzi de oprire si pornire. Sunt transmise in mod real alarmele si masuratorile pentru luarea deciziilor la nivel de dispecerat.

Interfata grafica de monitorizare si control pentru dispecerat
Protocoale securizate de comunicatie
Conectare cu dispozitive mobile pentru mentenanta
Aplicatii suplimentare pentru dispecerat

Vrei sa automatizezi statiile produse cu software-ul nostru?

+