RO
EN

Solutii software pentru statii de pompare apa

Mentine curgerea apei prin control automatizat independent.

Contacteaza-ne
Control automatizat independent

Scopul automatizarii statiilor de pompare apa este de a functiona fara operatori umani. Aplicatiile de automatizare pe care le construim controleaza aceste statii independent de operarea umana pentru a mentine curgerea apei la debite si presiuni stabilite.

Control de la distanta

Prin conectarea de tip GPRS se poate urmari de la dispecerat starea statiilor. Sunt transmise date despre debite, presiuni, ore de functionare si porniri ale pompelor, precum si alarme aparute. Aceasta comunicatie faciliteaza rapiditatea interventiilor echipei de service in eventualitatea aparitiei unei alarme.

Interconectare

Aflandu-se de obicei in cascada, statiile de pompare pot comunica intre ele pentru transmisia datelor despre starea fiecareia. Se pot lua decizii in legatura cu cantitatile si presiunile de apa pentru uniformizarea curgerii sau a scenariilor de avarie.

Mentine curgerea apei prin control automatizat independent

Solutia software propusa se refera la o aplicatie de automatizare pentru statii de pompare apa care au mai mult de 2 pompe instalate pentru uniformizarea functionarii. Se preteaza pentru statii in cascada care trebuie sa mentina debite si presiuni pe distante lungi.

Control automat independent

Aplicatia construita are rolul a controla pompe de apa pentru mentinerea nivelurilor, debitelor si presiunilor. Faciliteaza protejarea pompelor prin limitarea numarului de ore de functionare si a pornirilor succesive. Poate sa comande pompele prin control Pernit/Oprit sau prin control proportional.

Control automat al pompelor
Limitarea numarului de ore de functionare si a pornirilor
Secventierea functionarii pompelor

Comunicatii la distanta

Comunicatia cu statiile de pompare apa se face prin conexiune GPRS. Datele sunt trimise unui dispecerat national pentru monitorizare si control. Statiile care se afla in cascadare comunica intre ele pentru a-si regla functionarea.

Interfata grafica de monitorizare si control pentru dispecerat
Construirea de protocoale securizate de comunicatie
Construirea de protocoale de comunicatie intre statii

Vrei sa automatizezi statiile produse cu software-ul nostru?

+