RO
EN

Solutii software pentru statiile de beton

Un proces colaborativ intre automatizare si operator pentru productia de beton.

Contacteaza-ne
Productie cu corectie la fiecare sarja

Pentru ca fiecare sarja poate sa difere in cantitate aplicatia ajusteaza cantitatile la urmatoarea sarja, astfel la final productia sa dea cantitatea de beton ceruta. Ajustarea se face in timp real fara interventia operatorului.

Operare simplificata

Aplicatia de automatizare contine o interfata grafica cu ecrane sinoptice prin care se poate urmari intregul proces in timp real. Prin modul de lucru colaborativ intre automatizare si operator, toate operatiile sunt asistate de catre aplicatie, ramanandu-i operatorului sa se asigure ca intregul proces functioneaza in parametri.

Raportare usoara

Pentru productia de beton aplicatia genereaza automat bonuri de consum si actele necesare expedierii. Comunicatia cu departamentul contabil se poate face prin aplicatii dedicate, eliminandu-se necesitatea transmiterii de informatii pe hartie intre statie si contabilitate.

Un proces colaborativ intre automatizare si operator pentru productia de beton

Foloseste un software de automatizare care te ajuta sa tii sub control statia de producere a betonului. Automatizarea functioneaza independent si da posibilitatea ca operatorul sa intervina in orice moment. Pachetul de aplicatii este unul complet, incepand de la retetare, control si monitorizare, pana la emiterea de bonuri si facturi.

Retetar si bonuri de consum

Stim ca betonul se face pe baza unei retete si am venit in intampinare cu o aplicatie de creat retetele atat local pe calculatorul statiei, cat si de la distanta de un inginer. Pentru fiecare comanda se creaza o fisa cu detaliile comenzii si la sfarsit se emit bonuri de consum si se transmit date catre contabilitate pentru emiterea facturilor.

Retetar local cu posibilitatea incarcarii de la distanta
Interfata grafica intuitiva
Raportare a comenzilor
Emiterea bonurilor de consum si a facturilor
Conectarea cu alte programe de gestiune

Control automatizat independent cu corectie

In procesul de productie apar variatii la dozarea ingredientelor fiecarei sarje. Ca betonul produs pentru o comanda care se compune din mai multe sarje sa fie conform cu reteta sunt necesare corectii de dozare a ingredientelor de la o sarja la alta. Avantajul folosirii solutiei software propuse este capacitatea programului de a realiza corectiile de dozare in timp real astfel ca reteta sa fie respectata. Toate datele fiecarei sarje sunt memorate pentru analiza, cu scopul de a stii unde trebuie duse imbunatatiri, fie mecanice/electrice, fie de programare.

Interfata grafica de monitorizare si control, cu posibilitatea de control manual
Memorarea valorilor masurate
Control automatizat independent
Autorizarea operatorilor de a ajusta procesul

Vrei sa automatizezi statiile produse cu software-ul nostru?

+