RO
EN

Solutii software pentru tratarea aerului

Solutii software pentru controlul complet automatizat a instalatiilor de HVAC, a ventilatie si a aerului comprimat industrial.

Contacteaza-ne
Controlul climatizarii

Aplicatiile de climatizare folosesc programe de automatizare pentru controlul unitatilor de tratare aer cu rolul modificarii temperaturii, umiditatii si calitatii aerului dintr-o incinta. Prin acestea asiguram un mediu de lucru placut pentru oameni.

Producerea de aer comprimat industrial

Controlul compresoarelor de aer comprimat este tema pentru o serie de aplicatii de automatizare create. Mentinerea unui debit de aer la o presiune constanta, precum si alternarea functionarii compresoarelor este ceea ce aplicatiile stiu sa faca independent de controlul oamenilor.

Ventilatia

Fie ca vorbim doar de schimbarea aerului intr-o incapere sau de mentinerea unei presiuni constante de aer in incapere, aplicatiile create stiu sa controleze ventilatoarele pentru efectul dorit. Obtinerea parametrilor doriti precum si protejarea ventilatoarelor este ceva ce reusim sa facem.

Solutii software pentru controlul complet automatizat a instalatiilor de HVAC, a ventilatie si a aerului comprimat industrial

Instalatiile de HVAC si cele de ventilatie trebuie sa ofere conditii optime fara prea multe reglaje. Este necesar ca acestea sa functioneze in mod independent fara interventia oamenilor. Aplicatiile create ajuta la realizarea acestei cerinte si aduc si imbunatatiri in interfatarea cu operatorii.

Control unitatilor de tratare aer si ventilatie

Fiind multe tipuri constructive de unitati de tratare aer si ventilatie, am creat un set de aplicatii de automatizare care sa controleze cat mai multe dintre ele. Printre ele sunt instalatiile de agent termic pentru incalzire si racire, unitatile de tratare aer CTA, RTU, FCU, ventilatoare, compresoare. Aplicatiile au fost create sa functioneaza independent de operatorii umani si sa ofere parametri doriti.

Control automat de incalzire, racire, dezumidificare
Control automat de ventilatie
Control automat de comprimare

Interfata de monitorizare si control

O nevoie de urmarire a proceselor o au echipele de mentenanta pentru care am creat interfete grafice a proceselor HVAC destinate dispozitivelor mobile comunicand cu echipamentele de HVAC prin conexiune GPRS. Sunt informati in timp real despre alarmele aparute si pot interveni de la distanta pentru repornire si reglaje.

Interfata grafica de monitorizare si control
Protocoale de comunicatie du dispozitive mobile
Alertare in caz de avarii

Vrei sa automatizezi statiile produse cu software-ul nostru?

+