RO
EN

Solutii software pentru tratarea apelor uzate

Controlul procesului de tratare a apelor uzate fara interventia operatorilor.

Contacteaza-ne
Control automatizat independent

Automatizarea a fost conceputa ca fiind independenta de operatorii umani, controland tratarea apei pe baza masuratorilor si a limitelor stabilite. Controlul se desfasoara autonom, operatorii find avertizati doar la aparitia unei avarii.

Usurinta in urmarirea si controlul procesului

Cu ajutorul ecranelor sinoptice a interfetei grafice se monitorizeaza fluxul procesului de tratare si parametri apei, putandu-se face corecturi si comenzi manuale. Este prevazut un program de analiza a datelor masurate pentru un control imbunatatit.

Mentenanta predictiva

Se calculeaza si sunt tinute evidente ale orelor de functionre pentru fiecare echipament, anuntandu-se echipa de mentenanta despre necesitatea verificarilor tehnice. Se stabilesc limite de ore de functionare si se tine evidenta interventiilor.

Controlul procesului de tratare a apelor uzate fara interventia operatorilor

Solutia software creata prevede un pachet de aplicatii care au rolul de a controla statiile de tratare apa uzata, de a facilita urmarirea procesului de catre operatori si de a usura munca echipei de mentenanta. Am construit o automatizare complet independenta de controlul uman care comunica in timp real cu personalul de operare a statiei.

Masurare si control al procesului de tratare

Folosind o retea de senzori aplicatia masoara parametri apei si a namolului de la intrarea in statie pana la iesire. Controleaza pe baza masuratorilor dozajele necesare pentru transformarea apei in una potrivita pentru deversare.

Masurarea parametrilor cu senzori
Stabilirea cantitatilor de dozare
Controlul echipamentelor de actionare

Monitorizarea procesului si raportare

Prin aplicatii grafice destinate dispeceratului local si dispozitivelor mobile se afiseaza in mod grafic informatii despre starea procesului si se genereaza rapoarte privind evalutia acestuia.

Interfata grafica de monitorizare si control manual
Conectare cu dispeceratul national
Conectare cu dispozitive mobile
Raportare a functionarii

Suport pentru echipa de mentenanta

Ajutam echipa de mentenanta sa realizeze verificarile tehnice la timp pentru a impiedica o defectiune care ar duce la oprirea temporara a procesului. Am creat o aplicatie care ii informeaza despre necesitatea verificarilor.

Stabilirea intervalelor de verificari
Monitorizarea functionarii echipamentelor
Informarea prin dispozitive mobile despre echipamentele care trebuiesc verificate
Salvarea si raportarea operatiilor de mentenanta

Vrei sa automatizezi statiile produse cu software-ul nostru?

+